top of page
Search
  • Writer's pictureAX Designer

ТРЕНД НА СЕЗОНА: ПЛАТОВЕТЕ С ТЕКСТУРИ

Updated: Jan 18, 2019

Водещите производители залагат в новите си модели геометрични шарки и тъкани със силно изразена текстура.


2019 година определено е годината на всичко, което буквално... изпъква в интериора. Докато минималистичният стил все още може да бъде срещнат в мебели, декорации и цялостна линия на изпълнение, текстилът от своя страна бележи възход със своята структура.


Един от очертаващите се хитове сред новите тенденции в тънките пердета безспорно са едроструктурните мрежи. При тях правилото е едно: колкото по-едра плетка и по-груба изглежда материята, толкова по-силно впечатлява.

“Експериментирайте смело с тъмни цветове. Класиката на светлите тънки пердета тази година е демоде.”

Цветовете също търпят сериозна промяна - от мраморно сиво, тъмно синьо, медно-ръждиво до беж. И най-често в тъмно-опушен нюанс.



При завесите геометрията взима връх тази зима. Зиг-заг, каре и всякакви остри и изпъкнали шарки ще красят както дамаските на мебелите, така и гледката към прозорците. Цветовете основно и отново варират в по-студените нюанси, като често срещан цвят сред новите модели в основата е черното. При някои производители е в класическата комбинация с бяло, при други - съчетано със златно, оранж, сиво.

Материите са естествени и груби, или наблягат на сатена, който със своята хамелеонска природа допринася за изключително класната визия на моделите.




Ако сте завладени от идеята на това, да рискувате и да смените старите завеси и пердета в дома си, но все още имате резерв към новите тенденции на цветовете и материите, Ви каним в нашия шоурум, за да Ви демонстрираме съчетания, които сме сигурни, че ще спечелят сърцето Ви, макар и "студени" на пръв поглед.



114 views0 comments
bottom of page