top of page

УСЕЩАНЕ ЗА ТЕКСТИЛ

За текстила в интериора, който спира дъха и носи усещане за сезон, за настроение, за философията на живот в един дом и за хората, които го споделят.

Текстил, който докосва сетивата и разкрива  индивидуалността на своя притежател.
 

Не просто завеси и пердета. Не просто щори. Не просто килими и спално бельо. А изящен завършек на цял един интериор, който е подбран с много вкус и изпипан във всеки детайл.

Архитекти и интериорни дизайнери

Екипът ни работи в помощ на дизайнери и архитекти в изпълнение на проектите им за точния избор на текстил, корнизи и монтаж. Крайният резултат на Вашият проект е наш приоритет.

Частни проекти

Клиентите ни често имат високи изисквания, но изпитват несигурност, когато правят самостоятелно избор на текстил на дома си. Нашата мисия е да предложим най-доброто и конкурентно решение, с  най-малко усилия и ресурс време от тяхна страна.

Хотели

Текстилът в хотели, къщи за гости и туристически комплекси е специфичен. Може да разчитате на екипа ни за подбора на най-качествения текстил при най-добрите цени: завеси и пердета, шалове за легла, декорации за събития, спално бельо и хавлии.

Заведения

Все повече заведения имат нужда от декоративен текстил, за да направят атмосферата за клиентите си по-уютна. Доверете се за гарантиран успех в тази мисия на нашите дизайнери.

bottom of page