top of page
Search
  • Writer's pictureAX Designer

Цветовете на 2019

Updated: Nov 29, 2018

Тези 6 цвята ще диктуват тенденциите в интериорния дизайн през идната годинаПрез 2019 година цветовете в интериора ще се различават силно от тези на предходната, като с особено присъствие ще се открояват модерният металик, силно открояващите се детайли и вариацията на стени в тъмни, с антични привкус, цветове.

Много от лидерите, които налагат тенденциите в изборът на цветове вече представят своите проекти, в които се отличават най-често всички морски нюанси от меките имдо наситено-тюркоазени тоналности. В основата на интерионите решения за дома са заложени идеите за технологични решения, които носят духа на градската среда и оформят все по-силно здравословния начин на живот, включително и в материи, които носят емоция на сетивата.

“Цветовете на 2019 очертават нови тенденции във всяка една част от обзавеждането.”

Представяме ви лидерите сред новите предложения в няколко проекта:


ВДЪХНОВЯВАЩО ЖЪЛТОЦветовете, които внасят позитивно усещане още през зимния сезон ще бъдат актуални както при мебелите, така и в текстила и аксесоарите. От топло жълто, през оранжево до бледо лила. Основното правило е да са в пастелни нюанси, съчетани с матов детайл и в среда на други по-неутрални, но тъмни елементи.

ОПУШЕНО ЛИЛАВО


За разлика на миналогодишния фаворит - антрацитното виолетово, тази година овациите ще бъдат в идеите, реализирани в опушените нюанси на лилавото. Дали това ще бъде в изборът на мазилки, килим или аксесоари, изборът оставаме на Вас. Но е редно да споделим, че колкото повече от този цвят имате в домът си, толкова по-стилен ще изглежда той, особено той през идното тримесечие.


АКВАМАРИНСиньо-зеленото като морето. Всичките му тоналности, при това съчетани накуп. Как ви се струва? Ние знаем отговора - може да сте сигурни, че независимо от сезона, топлото и успокояващо усещане на цветовете на водата във всичките й измерения, ще ви носят душевна хармония. И ще ви напомнят за онзи сезон,в който дните са най-дълги. Любимият ни.


41 views0 comments

Comentarios


bottom of page